De mogelijkheden van Salto Systems

De mogelijkheden van Salto zijn eindeloos. Voor elk vraagstuk is een oplossing en voor alle toegangscontrole is een slot. Maar welke oplossing past bij jouw vraagstuk? In dit artikel lees je meer over de mogelijkheden en krijg je inzicht in de mogelijkheden van Salto.

SALTO Wireless

Via radio frequentie signalen vormt het toegangscontrole systeem een netwerk welke speciaal is ontworpen voor real-time controle. Hieraan zijn de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en gemak gesteld. Je kan het draadloze systeem installeren op plekken waar dit nodig is, dit zal dan als aanvulling zijn op het SALTO Virtual Network of je kan het als onafhankelijk systeem installeren. De gateways met radio ontvangers zorgen voor de draadloze verbinding, welke via batterij gevoede elektronische beslagen en cilinders verstuurd wordt.

SALTO JustIn Mobile

De JustIn mobile technologie zorgt ervoor dat deuren geopend kunnen worden met een smartphone. Zo kunnen smartphones een belangrijke rol innemen in de toegangscontrole van jouw gebouw. Door deze technologie zijn tags of pasjes niet meer noodzakelijk. De smartphone wordt een update punt waarop toegangsrechten van de ID drager direct bijgewerkt kunnen worden.

XS4 Beslagen

Er is een grote diversiteit aan XS4 elektronische beslag modellen. Voor elke deur is er een geschikte beslag te vinden. Voor een houten tot PVC deur en zelf deuren met smalle metalen frames zijn beslagen beschikbaar. Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen maken de beslagen geen gebruik van bekabeling, alle communicatie verloopt via SALTO Virtual Network en SALTO Wireless.De beslagen hebben een hoge beveiliging door zeer bestendige, geharde platen voor bescherming van de interne bedrading en het gebied van de lezer.

XS4 Wandlezers

Ook slagbomen, liften, automatische deuren en rolluiken kunnen worden voorzien van toegangscontrole, door middel van wandlezers. Wandlezers worden voornamelijk gebruikt in situaties waarin geen beslag of cilinder toegepast kan worden. De lezers worden gebruikt om de toegangsrechten te controleren en toegangsinformatie te actualiseren in het SALTO Virtual Network.

XS4 Locker Sloten

Het gevaar van diefstal ligt altijd op de loer, voornamelijk bij bijvoorbeeld kluisjes, kasten, vitrines en kisten. Het elektronische XS4 Locker slot biedt hier bescherming tegen. Vaak worden kasten/kluisjes geleverd met vrij eenvoudige mechanische sloten welke weinig bescherming bieden. De nieuwste elektronische lockersloten kunnen dit probleem oplossen.

XS4 Paniekstang oplossing

Nooduitgangen kunnen, d.m.v. het SALTO stand-alone elektronisch sluitsysteem, gecontroleerd worden. SALTO stand-alone elektronische sloten passen in combinatie met adapter kits, op meer dan 40 paniekstangen van de meest voorkomende fabrikanten en meerdere types zijn verkrijgbaar.

AElement RFID sloten

Alle fysieke behoeften van beveiliging worden geïntegreerd in het RFID slot. Dit wordt gedaan in een stijlvol, energie-efficient en betrouwbaar systeem zonder kabels. Het minimalistische design van de RFID lezer ziet er op iedere deur elegant en discreet uit. AElement kan gecombineerd worden met een uitgebreid assortiment van SALTO- en designer deurkrukken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Salto? Neem dan contact met ons op!